مواد لازم برای تهیه مخلوط آلو(6 نفر):
500 گرم
| آلوی قرمز
|
6 قاشق غذاخوری
| شکر قهوهای
|
1عدد
| چوب دارچین
|
1عدد
| میخک درسته
|
یک هشتم قاشق چایخوری
| جوزهندی
|
6 قاشق غذاخوری
| آب سیب
|
روش تهیه:
آلوها را چهار قارچ کنید و هستهی آنها را بیرون آورید. سپس آنها را به همراه شکر، ادویه و آب سیب در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ حرارت را کم کنید و در حدود 8-5 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا آلوها کاملاً نرم شوند؛ آنگاه ظرف حاوی آلوها را گرم نگه دارید.
مواد لازم برای تهیهی پنکیک:
یک دوم پیمانه(50 گرم)
| آرد سفید گندم
|
2قاشق چایخوری
| بیکینگ پودر
|
یک هشتم قاشق چایخوری
| نمک
|
یک دو پیمانه(50 گرم)
| آرد ذرت
|
2قاشق غذاخوری
| شکر
|
1عدد
| تخممرغ
|
1پیمانه(150میلیگرم)
| شیرپاستوریزه
|
5- 4 قاشق غذاخوری
| روغن مایع مخصوص سرخ کردن
|
روش تهیه پنکیک:
در یک کاسه هر دو آرد را الک کرده، بیکینگ پودر، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. در وسط محتویات کاسه، تخممرغ زده شده و شیر را کم کم بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و روانی حاصل شود؛ آنگاه 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابهی تفلون بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازهی 3 قاشق غذاخوری داخل تابه بریزید واجازه دهید روی پنکیکها حبابهایی ایجاد شود و طلایی گردد سپس پنکیکها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. پنکیکهای گرم را به همراه مخلوط آلو سرو نمایید.