اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانیای از بابت بوی سیر برای روز بعد کاریتان نیز ندارید، میخواهیم طرز پخت و آماده کردن یک ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم : برای ۴ نفر
کره مارگارین | ۶ قاشق سوپخوری |
سیر | ۲ حبه |
قارچ | ۳۵۰ گرم |
نان فرانسوی بزرگ | ۱ عدد |
جعفری تازه | چند ساقه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
۱ ـ برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آمادهسازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا کرده و رنده یا له کنید، سپس قارچها را به صورت درشت برش بزنید.
نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزیفروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.
اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپها فریز کرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنکه بتوانید برگهای آن را ریز خرد کنید.
اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد کردن جعفری از دستگاه سبزی خردکن استفاده کرده یا جعفری خرد شده را از سوپرمارکت نزدیک خانه خریداری کنید.
۲ ـ تابهای آماده کنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۳ ـ سیر داغ را به قارچها اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، همزدن یادتان نرود.
۴ ـ برشهای نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میلهای فر قرار داده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه تست کنید.
۵ ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
حالا هر کدام از برشهای نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نانها ریخته و نوشجان کنید.
توضیح: مقدار مواد لازم برای ۴ نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یک چهارم کاهش دهید.
مدت زمان آمادهسازی:۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
amoozeshe pitza, amozesh ashpazi, amozesh ashpazi irani, ashpazi, ashpazi irani, hamechie.com, pitza, pizaa, آشپز, آشپز آنلاین, آشپز ایرانی, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ایرانی, آشپزی اینترنتی, آشپزی با مایکروفر و ماکروویو, آشپزی جدید, آشپزی رزا, آشپزی رزا منتظمی, آشپزی سنتی, آشپزی فرنگی, آشپزی لازانیا, آشپزی مدرن, آشپزی2010, آمورزش, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی ایرانی, آموزش آشپزی برای مبتدی, آموزش آشپزی غذاهای ایرانی, آموزش آشپزی نوین, آموزش انواع غذاها, آموزش انواع پیتزا, آموزش رایگان آشپزی, آموزش رایگان انواع پیتزا, آموزش غذاهای جدید ایرانی, آموزش غذاهای سنتی, آموزش غذاهای فرنگی, آموزش مجانی آشپزی, آموزش نحوه پخت انواع غذا, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه, آموزش پخت غذا, آموزش پخت غذاهای ایرانی, آموزش پخت غذای ایرانی, آموزش پختن ساندویچ قارچ و سیر, اشپزی, اشپزی ساناز مینایی, اموزش اشپزی, اموزش اشپزی مدرن, انواع خورش, انواع غذا, انواع غذاهای خوشمزه, انواع غذاهای سبزیجات, انواع غذای ایرانی, انواع غذای محلی, انواع پیتزا, بزرگترین سایت آشپزی, بزرگترین سایت آشپزی ایران, به روزترین سایت آشپزی, تزئین پیتزا, تزیین ساندویچ قارچ و سیر, دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه, دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی, دستور تهیه خورشت, دستور تهیه خورشت ایرانی, دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه, دستور پخت غذا, دستور پخت غذاهای ایرانی, دستور پختن ساندویچ قارچ و سیر, روش تهیه ساندویچ قارچ و سیر, روش تهیه انواع پیتزا, روش پختن ساندویچ قارچ و سیر, ساندویچ قارچ و سیر, ساندویچ قارچ و سیر خوشمزه و راحت, ساندویچ قارچ و سیر چگونه درست می شود؟, سایت آشپزی, سایت آموزش آشپزی, سایت انواع غذای ایرانی, سایت غذای ایرانی, سس پیتزا, طرز تهیه, طرز تهیه انواع خورش, طرز تهیه انواع خورشت, طرز تهیه خورشت, طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر, طرز تهیه غذا, طرز تهیه غذاهای ایرانی, طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر, طرز پختن ساندویچ قارچ و سیر, عکس از ساندویچ قارچ و سیر, عکس ساندویچ قارچ و سیر, غذاهای ایرانی, غذاهای سنتی, غذایی خوشمزه, مواد لازم برای ساندویچ قارچ و سیر, نحوه درست کردن ساندویچ قارچ و سیر, پنیر پیتزا, پیتزا, پیتزای خوشمزه, کامل ترین سایت آشپزی